Mollans Grill ha nöög flytta ti Parkeringen nedanför UF-lokalin

0
707

Hej!
Såje skreijv vi tan 20 juni i år:

!En ny grill i sååndom ha öppna vä Kronviik semstranden å han har upp må-fr kl 11:00 – 21:00 å lö-sö 12:00 – 21:00 å tär hittar ni traditionell grillmat å Mollanse egna specialare. Ti har å SIA:s lösglass, kaffe å våfflor mm. Så Mollans grill önskar all välkumi ut ti Kronviik semstranden.

Jer får ni en bild på Grillin tå an star vä Semstranden Foto Niklas Falk meijr komber i na skede.”

Å ja nöög så ha han grillin öppna på nytt på parkeringen nedanfö UF-lokalin å så vitt vi på saandom.net veijt så har an sama öppet tider som förr alltså må-fre kl 11:00 – 21:00 å lö-sö 12:00 – 21:00 dock behöver e kanske bekräftas att grillin har teijje tidren upp så vi ska ta å kontakt Mollans grill fö att få e bekräfta.

En elo fleiijr bilder komber från nya ställe så småning om.

Får hald tigodo me in bild fråån stråkan så leeng.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.